Subote u Superstoreu – KREATIVNE JEZIČNE RADIONICE

S veseljem objavljujemo da se u Croatian Design Superstoreu nastavlja program kreativnih radionica, ovaj put kroz učenje engleskog jezika za najmlađe!

Na adresi Martićeva 4 održat će se serija od tri interaktivne jezične radionice za djecu između 5 i 10 godina. Radionice će se održavati subotom, u trajanju od 11 do 13 sati, uz stručno vodstvo profesorice engleskog jezika, Petre Gamilec.

Prva radionica - 19.03. – Gloopy Shadow Puppets

Na prvoj radionici, u subotu 19. ožujka, pozivamo vas da zajedno oslikamo kazališne kulise, nakon čega će uslijediti dječja predstava uz Gloopy Shadow Puppets, na kojoj će sudjelovati dizajnerica Lara Glavić Končar i lutkarica Sunčana Vrtarić, koje stoje iza Gloopy proizvoda!

Druga radionica - 09.04. – Pongetoys engleska slovarica

Na drugoj radionici, u subotu 9. travnja, predstavit ćemo Ponge drvene kockice – englesku slovaricu! Djeca će imati priliku kroz zabavnu i interaktivnu igru učiti o bojama, slovima i riječima na engleskom jeziku, a oni najhrabriji upustit će se u slaganje riječi i pojmova koji ih interesiraju. Učenje engleskog bit će prilagođeno uzrastu djece na radionici.

Treća radionica - 30.04. – likovna radionica – Boya

Treća radionica održat će se krajem idućeg mjeseca, točnije 30. travnja. Radionicu će uz spomenutu profesoricu engleskog jezika, Petru Galimec, voditi dizajnerica Maja Mesić, koja stoji iza popularnih Boya bojica! Koristeći crtajući alat s fokusom na ergonomsku funkcionalnost, djeca će uz voditeljice učiti različite tehnike bojanja i crtanja.

Cijena paketa od tri radionice je 240 kuna, dok je cijena pojedinačne radionice 100 kuna. U cijenu je uračunat sav materijal potreban za sudjelovanje na radionicama i užina u kojoj je uključen jedan Juice&Juice prirodni sok po izboru te dvije bezglutenske tapioke sa sirom. Na cijene igračaka i bojica koje će djeca koristiti na radionicama bit će odobren popust na dan održavanja radionice!

Napomena: minimalan broj djece za održavanje radionice je 8 polaznika!

Prijave na radionice se vrše na e-mail adresu: ivana@croatiandesignsuperstore.com ili u inbox Croatian Design Superstorea!

Veselimo se druženju, vidimo se u Superstoreu!

Kliknite ovdje da biste komentirali 0 komentara

Napišite komentar:

Narudžbe u Inozemstvo / International Buyers >>> http://boyacrayons.com

x