Opći uvjeti korištenja

Informacije o društvu

BOYA d.o.o.

Heinzelova 21

10000 Zagreb

 

E-mail adresa: info@boya.hr

Telefon: +38512311777

 

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080927433, OIB/PIN: 78228746241

Porezni broj: HR78228746241

 

Broj računa:IBAN: HR6123600001102435894

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK

 

 

OPĆI UVJETI

Pristupom i korištenjem ovih stranica ili registracijom i naručivanjem, smatra se da je Korisnik pročitao, razumio i pristao na uvjete korištenja kako slijede.

Nositelj prava na internet stranici www.boya.hr i pružatelj usluge internet prodaje putem ove stranice je trgovačko društvo BOYA d.o.o. (dalje u tekstu: Boya), Heinzelova 21, Zagreb, OIB: 78228746241.

BOYA pridržava pravo promjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na www.boya.hr.

Ukoliko korisnik nastavi koristiti takve izmijenjene internetske stranice, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja u izmijenjenom obliku.

Prodavatelj nije odgovoran ukoliko su stranice www.boya.hr nedostupne u nekom trenutku ili u određenom periodu.

Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način kako neposredno tako i posredno koristi ili je koristila usluge BOYA-e.

 

PRIVATNOST

www.boya.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. www.boya.hr informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici www.boya.hr i suradnici su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti korisnika.

NARUČIVANJE

Prilikom naručivanja, korisnik će primiti e-mail obavijest o dostupnosti, cijeni, odabranom načinu plaćanja, informacijama o dostavi te načinu i troškovima dostave. Ugovor o kupoprodaji obvezuje nakon što je narudžba stavljena i potvrđena e-mailom od strane prodavatelja. Uplata mora biti primljena prije nego prodavatelj prihvati narudžbu. Nakon što zaprimimo vašu uplatu u potpunosti, narudžba se šalje na dostavu. Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu, sukladno svojoj diskrecionoj ocjeni. Naručivanjem prihvaćate ove Opće uvjete.

Molimo da imate na umu da može doći do odstupanja boje proizvoda objavljenog na fotografijama, ovisno o postavkama internet preglednika ili zaslona na kojem se pregledava proizvod. Pojedini proizvodi mogu imati odstupanja u boji koja su rezultat varijacija vrste ili intenziteta korištenih proizvodnih materijala i tehnika izrade proizvođača.

Narudžba se može otkazati putem e-maila ili telefonski. Narudžbu možete otkazati u bilo kojem trenutku ukoliko narudžba već nije krenula na dostavu.

Plaćanje se može izvršiti putem banke i putem sustava Pay Pal. Kada se plaćanje vrši putem banke, korisnik će primiti uputu za plaćanje. Postupak dostave može početi samo nakon primitka uplate korisnika. Podaci o plaćanjima neće biti korišteni za bilo kakve postupke osim onih vezanih za kupovinu, povrat sredstava i prijavu zlouporabe nadležnim tijelima.

.CIJENE

Cijene proizvoda su jedinične cijene s uračunatim PDV-om, u vrijeme naručivanja. Prilikom naručivanja se izračunava ukupna cijena koja uključuje trošak dostave.

Zadržavamo pravo otkazati narudžbu koja sadrži pogrešno ili nepotpuno navedene podatke vezano za cijenu proizvoda i dostave, uvjeta plaćanja i politiku povrata.

Ukoliko ustanovimo pogrešku vezano za cijenu prethodno naručenih proizvoda, obavijestiti ćemo korisnika u najkraćem mogućem roku. U tom slučaju korisnik može potvrditi svoju narudžbu po ispravnoj cijeni ili otkazati narudžbu u potpunosti. Ukoliko ne uspijemo kontaktirati korisnika u razumnom roku, otkazati ćemo narudžbu i izvršiti povrat sredstava na isti način kao što je izvršena uplata za narudžbu.

DOSTAVA

Trošak dostave se naplaćuje ovisno o zemlji dostave, o veličini i težini narudžbe. Svi proizvodi i cijene dostave imaju uračunat PDV i prikazani su u kunama, odnosno eurima (€). Trošak dostave je jasno naznačen u postupku naručivanja. Vrijeme isporuke narudžbe ovisi o lokaciji dostave.

POVRATI I REKLAMACIJE

Korisnik ima pravo na povrat nekorištenih proizvoda, u originalnoj ambalaži, unutar 14 dana počevši od dana kada je zaprimio naručene proizvode. Jednostrani raskid ugovora od strane kupca daje se slanjem prodavatelju izjave o raskidu ugovora.

Korisnik je odgovoran za svaku eventualnu štetu prilikom povrata. Povrat sredstava će se izvršiti samo ukoliko vraćeni proizvod ispunjava sve gore navedene uvjete. Korisnik snosi trošak dostave prilikom povrata proizvoda.

Po primitku proizvoda za koji se vrši povrat obavijestiti ćemo korisnika da li možemo prihvatiti povrat narudžbe. U slučaju da ustanovimo da povrat nije moguć zbog neispunjenja nekog od navedenih uvjeta, korisnik može zatražiti povrat tog proizvoda o svom trošku. Ukoliko korisnik odbije tu mogućnost zadržavamo pravo zadržati vraćen proizvod i uplaćena sredstva.

Ukoliko korisnik uoči bilo kakvo oštećenje proizvoda molimo vas da nam se obratite putem emaila unutar 8 dana. Email bi trebao sadržavati fotografije te opis oštećenja. Proizvod mora biti vraćen u istom stanju kao što je bio u trenutku isporuke korisniku.

Ukoliko uvidom u dostavljeni proizvod utvrdimo u da smo mi krivi za oštećenje, poslati ćemo vam novi proizvod o svojem trošku.

Reklamacija će se riješiti u što je mogućem kraćem roku, a maksimalno unutar 30 dana.

 

ZAVRŠNE ODREDBE

Ovi uvjeti su u skladu sa hrvatskim zakonima i u slučaju spora nadležan je Trgovački sud u Zagrebu.